Ga direct naar de inhoud.

Villa Gele Lis Den Haag Gele Lis Ypenburg, Den Haag, 2015

 Een robuust vormgegeven villa waarvan de gevels voor de helft uit hout bestaan. De opdrachtgevers kochten een dubbel kavel, zodat zij een ruime zijtuin overhielden waaraan het overdekte terras gelegen is. De woning is met vele glasopeningen gericht naar de zijtuin. De houten schuifpanelen aan de voorzijde dienen als zonwering en verminderen inkijk. De entree is overdekt. Naast de trap in de ruime entreehal is een vide met daarboven een daklicht. Achter de garage bevindt zich een met schuifdeuren af te sluiten tv kamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers voor de kinderen. De ouders hebben hun eigen dakverdieping met slaapkamer, badkamer en werkkamer met dakterras

Opdrachtgever: particulier
Locatie: Gele Lis Ypenburg, Den Haag
Aannemer: Eekhout Bouw, Kwintsheul
Realisatie: 2015

« terug naar overzicht